Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour
Van 14 juli tot 28 juli zijn onze winkel en webshop gesloten. Je kan nog steeds bestellen op de webshop tijdens ons verlof. Je bestelling wordt verwerkt vanaf maandag 29 juli.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour

Ballonnen

Hoe kunnen ballonnen gepersonaliseerd worden in de ballonnenwinkel?

Met drukwerk kunnen ballonnen eenvoudig gepersonaliseerd worden in een ballonnenwinkel. Het is mogelijk om de ballonnen te laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Ook een persoonlijke boodschap kan op de ballonnen gedrukt worden. Ballonnen zijn ook een origineel geschenk op zich of kunnen als leuke versiering dienen bij de verpakking van een geschenk. Neem snel een kijkje naar het ruime aanbod in de ballonshop van de Feestwinkel.

Kan de ballonshop ook zorgen voor verrassingsballonnen?

Cadeau ballonnen die gevuld worden heten ook wel stuffer ballonnen en zijn extra sterk zodat je er een leuk cadeau kan instoppen. Van een originele verrassing gesproken. Zo kan je de cadeau ballon vullen met bijvoorbeeld een confetti, een knuffelbeer, een bon of andere leuke cadeautjes. Laat snel je wensen weten aan de ballonshop van de Feestwinkel. Altijd klaar voor de zomer en de festivals met de Feestwinkel.

Kan je ballonnen personaliseren met bedrukking in de ballonshop?

Met de ballonbedrukking van de Feestwinkel personaliseer je eenvoudig je ballonnen. Zo kan je een gepersonaliseerde tekst, een leuke aankondiging, een logo of een foto op ballonnen laten drukken. In de ballonshop van de Feestwinkel kan je als particulier terecht, maar wij verzorgen ook ballonbedrukkingen voor verenigingen, winkels, scholen en bedrijven. Neem gerust contact met ons op. Het is vrolijk feesten met ballonnen en een ballonnenboog uit onze ballonshop.

Wat zijn de keuzemogelijkheden voor een ballonnenboog?

De keuzemogelijkheden voor een ballonnenboog zijn eindeloos. Zo kan je kiezen voor een ballonnenboog in twee kleuren die als een spiraal door elkaar vloeien. Maar ook een ballonnenboog in één kleur kan, of een ballonnenboog met vier kleuren in spiraalvorm, een ballonnenboog met een dubbele spiraalvorm, een ballonnenboog in stervorm, een ballonnenboog met bloemenvorm, een ballonnenboog met diamantenvorm, een ballonnenboog met pijlvorm, een ballonnenboog met polka dot vorm en zoveel meer. Bij de ballonshop van de Feestwinkel kan het patroon van de ballonnenboog helemaal worden aangepast naar wens. Versier met ballonen en een heuse ballonnenboog uit onze ballonshop.

Welke ballon accessoires vind je in de ballonnenwinkel?

In onze leuke ballonnenwinkel vind je allerlei ballonnen, helium letters, helium cijfers, helium ballonnen, ballonnen voor verjaardagen. Maar naast losse ballonnen vind je er ook ballonnen trosjes, ballonbogen, ballonstaanders en ballondecoraties op maat. Daarnaast vind je in de ballonnenwinkel nog tal van accessoires zoals staafjes en lintjes om de ballonnen af te werken. Ballonnen kunnen eenvoudig dicht geknoopt worden, of je kan cups met plastic stokjes gebruiken en er zijn ook snelsluitingen. Om snel een grote hoeveelheid ballonnen op te blazen kan je gebruik maken van heliumflessen en heliumtanks. Afhankelijk van de grootte van de fles kunnen er meerdere ballonnen opgeblazen worden. Met gewichtjes hou je de ballonnen vervolgens mooi op hun plaats. Ontdek snel het ruime aanbod ballonnen in de ballonshop van de Feestwinkel.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy