Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour
Van 14 juli tot 28 juli zijn onze winkel en webshop gesloten. Je kan nog steeds bestellen op de webshop tijdens ons verlof. Je bestelling wordt verwerkt vanaf maandag 29 juli.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour

Verhuurvoorwaarden

Verhuurreglement:

Huren zonder geldig identiteitsbewijs is niet mogelijk.

De huurprijs geldt voor een termijn van 4 dagen. (Uitzondering hierop zijn seizoenskostuums zoals Sint en Piet, Kerstman en Paashaas: deze zijn strikt per dag te huur. Voor mascottes geldt een termijn van 2 dagen.)

De huurprijs is inclusief reinigingskosten en btw. Kostuums mogen dus ongewassen worden teruggebracht. Bij erg bevuilde kledij zal een supplement aangerekend worden in verhouding met de ernst van vlekken.

De huurder is gedurende de gehele huurtermijn, dwz. tot het moment van terugkomst van het gehuurde kostuum volledig aansprakelijk voor vermissing of beschadiging.

Onze kleding dient met zorg en respect behandeld te worden en te worden teruggebracht zoals het werd ontvangen.

Bij laattijdige teruggave zal er steeds een supplement aangerekend worden van 10% op de standaard huurprijs per dag laattijdigheid.

Schade wordt steeds van geval tot geval bekeken en er zal een supplement aangerekend worden in verhouding van de ernst van de schade en de waarde van het kostuum.

Voor ontbrekende onderdelen wordt minimum €10 aangerekend.

Bij verlies wordt de nieuwwaarde van het kostuum aangerekend.

Huurkostuums vanaf een huurprijs van €35 worden gezien als luxekledij en hiervoor wordt steeds een waarborg gevraagd. Deze waarborg bedraagt 2x de huurprijs. Voor kostuums onder €35 wordt geen waarborg gevraagd.

Wij versturen géén huurkostuums per post, niet in België, niet naar het buitenland. De klant is zelf verantwoordelijk voor afhalen en terugbrengen van alle kostuums.

Hetzij hierboven anders beschreven, geldt hetgeen in het burgerlijk wetboek en andere regels t. a. v. de huurovereenkomst is geregeld.

Mocht je door annulatie van het feest of andere redenen je kostuums niet kunnen ophalen, vragen wij om ons vooraf te verwittigen. Er wordt geen geld teruggegeven, maar we geven wel een waardebon die je zowel in onze fysieke winkel in Oudenaarde, als in de webshop kan gebruiken. Deze waardebon is geldig voor 1 jaar. Wordt je feest verplaats naar een andere datum? Geen probleem, we houden je kostuums graag nog wat langer opzij. Of je kan kiezen voor een waardebon die je dan op latere datum terug kan gebruiken.

Heb je je kostuum afgehaald en kan je dan omwille van bepaalde redenen niet naar het feest, dan geven wij geen geld terug en geven wij ook geen waardebon. Een kostuum dat is afgehaald wordt namelijk als verhuur beschouwd.

Algemene Verhuurvoorwaarden:

Bij annulering van de overeenkomst door de huurder is deze ten titel van verbrekings-vergoeding 50 % van de huurprijs verschuldigd aan de verhuurder.

Behoudens andersluidende afspraak, dienen de goederen door de huurder op de voorziene data te worden afgehaald en terug aangeboden in de lokalen van de verhuurder en worden de goederen vervoerd op kosten en op risico van de huurder. Het saldo van de huurprijs dient voldaan te worden bij de afhaling/levering van voorziene datum.

Indien de goederen op de voorziene datum niet worden afgehaald of indien het saldo niet wordt vereffend, is de huurder vervallen van het recht de goederen in huur te nemen en is het reeds betaalde voorschot ten titel van schadevergoeding verworven voor de verhuurder.

In geval de goederen laattijdig terug worden aangeboden, heeft de verhuurder ten titel van forfaitaire vergoeding het recht per dag vertraging 10 % van de huurprijs aan te rekenen en bij goederen - die per dag werden verhuurd - per dag vertraging de dagtarief aan te rekenen. Indien de goederen binnen de drie dagen na het verzenden van een aangetekende ingebrekestelling niet worden terugbezorgd, heeft de verhuurder het recht benevens de vergoeding wegens laattijdigheid, tevens de verkoopprijs van de verhuurde goederen vermeerderd met 20 %, aan te rekenen aan de huurder.

Behoudens de bij aanvang van de huur schriftelijk vastgelegde opmerkingen, verklaart de huurder de goederen in een onberispelijke staat en zonder aanwijsbare gebreken te hebben ontvangen.

De huurder is aansprakelijk voor de beschadiging of het verlies van de gehuurde goederen. In geval van te herstellen beschadiging zullen de herstellingskosten aan de huurder worden aangerekend. In geval van verlies of niet te herstellen beschadiging zal de huurder aan de verhuurder een vergoeding verschuldigd zijn gelijk aan de aankoopprijs van de verhuurde goederen vermeerderd met 20 %.

De hierboven bepaalde diverse forfaitaire (schade)vergoedingen kunnen cumulatief worden toegepast door de verhuurder.

De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door de verhuurde goederen aan goederen of aan de persoon, zo van de huurder als van derden. De huurder is verantwoordelijk voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften en voor het behoorlijk toezicht.

Wanneer wij onze verplichtingen niet nakomen, is de consument, d.i. een natuurlijk of een rechtspersoon die enkel voor niet-beroepsmatige doeleinden beroep doet op onze onderneming, gerechtigd een vergoeding te eisen voor de rechtbank overeenkomstig het gemeen recht.

Al onze overeenkomsten worden beheerst door het Belgisch recht.

Wanneer de klant een natuurlijk of een rechtspersoon is die enkel voor niet-beroepsmatige doeleinden beroep doet op onze onderneming, worden alle betwistingen beslecht voor de rechtbank van de woonplaats van de consument.

In de andere gevallen kunnen zij enkel betwist worden door de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy