Winkelmand 0
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour
Van 14 juli tot 28 juli zijn onze winkel en webshop gesloten. Je kan nog steeds bestellen op de webshop tijdens ons verlof. Je bestelling wordt verwerkt vanaf maandag 29 juli.
Click & Collect Snelle levering1 à 2 dagen in BE Gratis leveringvanaf €60 (BE/NL, excl. balloncreaties) Mega veel keuze+ 15.000 artikelen Eenvoudige retour

Balloncreaties tillen je evenement naar een hoger niveau

Organiseer je een prachtig lentefeest, communiefeest of verjaardagsfeest?
Of organiseer je een onvergetelijk pensioenfeest, de grootse opening van je bedrijf,...? Misschien ben je nog op zoek naar inspiratie om de feestruimte grandioos aan te kleden en te decoreren.

Feestwinkel.be to the resue! Met ons groot arsenaal aan ballonnen en opstellingen maken we de meest adembenemende balloncreaties en ballondecoraties. Wat dacht je van een ballonwolkendek, een majestueuze boog aan de inkom, een ballon backdrop als foto-achtergrond of allerlei ballonpilaren die her en der gestald staan?

We helpen graag mee brainstormen om er een kick-ass feest van te maken!

Een lentefeest of communiefeest in een droomwereld

Een lentefeest of communiefeest in een droomwereld

Ontdek de meest prachtige ballondecoraties voor het lentefeest of communiefeest van jouw oogappel. Creëer een ultieme droomwereld van de feestlocatie. Zo zal iedereen zich het feest nog lang herinneren. Het feestvarken in de eerste plaats!

Camille in een ballonnen arena

Camille in een ballonnen arena

De nieuwe ster aan het firmament, Camille, vulde vorig jaar de Lotto Arena met allure. Wij werden gevraagd om haar magische show extra effect te geven met ontzettend veel ballonnen. Zowel de podia als de zwevende spots werden voorzien van prachtige balloindecoraties.
Als klap op de vuurpijl viel er een ware ballonregen naar beneden en gaven de ballonnen aan de spots een extra mysterieus effect toen Camille meezweefde op de muziek.

Een onvergetelijk pensioenfeest in Great Gatsby-stijl

Een onvergetelijk pensioenfeest in Great Gatsby-stijl

De transformatie van een bedrijfsruimte naar een volledige feestlocatie in ware Great Gatsby stijl? Die uitdaging namen we met plezier aan. Op enkele dagen tijd stonden heel wat gouden en zwarte ballonnen in pilaren opgesteld, zweefden ze aan het plafond of zaten ze genesteld in een ballon backdrop.
Dit was een pensioenfeest om niet meer te vergeten.

Een verjaardagsfeest om te koesteren

Een verjaardagsfeest om te koesteren

Voor Ella's 8e verjaardag werden alle vriendjes uitgenodigd in een binnenspeeltuin. Uiteraard mocht de setting op een vrolijke manier gedecoreerd worden. Alles werd in blauw en rood aangekleed. Niet toevallig de kleuren van... CEMI! YouTube duo Céline en Michiel waren ook op de afspraak!

Een grandioze (her)opening of opendeurdag

Een grandioze (her)opening of opendeurdag

Voor de grootse heropening van de AD Delhaize in Nederename wilde men de klanten meteen een welgekomen gevoel geven. Feestwinkel.be to the rescue!
Dankzij enkele opvallende ballonbogen in de kenmerkende kleuren aan de inkom, werden alle blikken van de passanten én klanten richting de supermarkt getrokken. Met tussenin een luchtig allegaartje van grote ballonnen aan het plafond deed de aanwezigen direct wegdromen van alle lekkere gerechten die ze kunnen creëren met de ingrediënten uit de winkel.

Een meeslepend bedrijfsfeest

Een meeslepend bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest bij semiconductor-fabrikant ON Semi creëerden we een ballonboog om de genodigden de weg naar de ingang te leiden. Het geeft een groots gevoel om de gasten meteen met verstomming te doen staan.
Eenmaal binnen zorgden de ballonboeketten voor de gepaste luchtige sfeer, terwijl de letterballonnen en de balloncreaties errond alle ogen naar het podium leidden voor een episch muziekoptreden.

Wegdromen in een wolkendek

Wegdromen in een wolkendek

Je hoeft niet hoog te vliegen om met je hoofd tussen de wolken te lopen. Je belt gewoon naar Feestwinkel.be en wij creëren een wolkendek aan het plafond en over de vloer met onze ballonnen. Een ideale droomwereld om de gasten op je bedrijfsfeest het gevoel te geven op een totaal andere plaats te zitten.

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar

Via telefoon
055 57 50 50
We zijn telefonisch bereikbaar
tijdens onze normale openingsuren.

Via e-mail
info@feestwinkel.be
We beantwoorden uw vraag
zo spoedig mogelijk

Kom langs in onze échte winkel!
Deinzestraat 97
9700 Oudenaarde

Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag tot vrijdag: 10:00-12:30 / 13:30-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

VEILIG ONLINE BETALEN MET
© 2024 De Feestwinkel. Alle rechten voorbehouden. Privacy & Cookies Policy